Kansakoulumme

Kansakoulumme

tiistai 30. joulukuuta 2014

Joulu pois!

Milloinhan se viimevuonna lähtikään? Haikein mielin luovuttiin ja jäätiin odottamaan seuraavaa joulua vanhassa tai parhaassa tapauksessa uudessa kodissa, jos se koti löytyy. Koti löytyi ja saatiin pitää täällä ensimmäinen joulu.
 
Olen aina ollut jouluttaja. Olen rakastanut joulua pienestä asti ja aikuisenakin joulu on pitänyt minut otteessaan. Olen onnekas kun olen löytänyt miehen joka jouluttaa kanssani innokkaasti jo hyvissä ajoin syksystä asti. Tänä vuonna olimme suruissamme kun uusi joulukuusemme pääsi koristamaan kotia vasta paljon myöhemmin kuin yleensä.

 
 
Vaikka äitini ehdotti että pitäisin joulua aina loppiaiseen asti ei se minusta enää tunnu samalta. Tiedättekö sen jouluhaikeuden mikä iskee? Koristeita on liian haikea katsoa niin on parempi pakata ne taas melkein vuodeksi. Ihanintahan niitä koristeita on taas hypistellä marraskuussa ja miettiä että voisikohan jo, viittiskö jo vähän koristella.

 
 
 
Tänään oli joulusta luopumisen aika täällä jouluisessa kodissa. Meille jouluiseen kotiin kuuluu kirkas punainen jota ei nähdä täällä muulloin. Jouluiset tyynyjenpäälliset pääsevät pesun ja silityksen jälkeen odottelemaan vaatehuoneeseen seuraavaa joulua.
 
Koristeet on ihana pakata siististi ja huolellisesti laatikkoihin. Mitenhän on ikkunakynttelikköjen laita? Vielä tekisi niitä mieli pitää. Meiltä puuttuu myös kattolamput eli jo käytännön syyt... 
Muutama laatikollinen sitä koristetta on kertynyt ja niin rakkaitakin jouluesineitä on jo tullut. Vuosivuodelta aina joku esine vakiinnuttaa paikkansa tärkeiden jouluesineiden joukkoon.
 
Tänä vuonna kuusi oli mielestäni yksi kauneimmista mitä ollaan tehty. Ollaan saatu kauniita yksittäisiä koristeita lahjaksi ja ostettu yksittäisiä lasisia palloja sieltä täältä. Uusi rakas joulukoristeemme on tämä kummityttöni kädenjäljellä  koristelema kuusenkoriste. Näistä yksittäisitä koristeista muodostuu ne muistot, ja muistothan ovat ne rakkaimmat.

 
 
 
Me ruvettiin eilen remontteeraamaan ja huhhuh kun taas tehtiin hommia siellä ja täällä.. Vintiltä kaiveltiin vanhat tapetin jämät ja tuumasta toimeen vaan... Palaamme todistusaineistoon..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)