Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Lasiverannalla

Lasiverannalta on sisääntulo. Vaikka lasiveranta ei ole alkuperäiseen koulun pohjapiirustukseen kuulunut se sopii vanhaan taloon hyvin. Joululahjaksi isäni teki meille pitkän halkolaatikon johon voi tuoda polttopuita.
 
Verannalla ei ole mitään lämmitystä ja se on täysin kylmätilaa.
 
 
Puhelimesta löytyy kuvia tämän tilan alkuperäisestä asustaan. Tummanruskeasta paneelista. Äidin kanssa ahkeroitiin syksyllä ja käytettiin yksi päivä verannan valkaisuun. Kyllä kannatti.
 
 
Lattia on muovimattoa niin kuin tässä talossa kaikki makuuhuoneita lukuun ottamatta. Tämä huone saa jäädä tälläiseksi, ehkä keksimme joskus jotain lattiaan.
 
 
 

 
Syksyiset istutukset viihtyvät hyvin verannalla
 
 
Ja niin. Blogissa ja omassa elämässä on monta rautaa tulessa...
Ensi syksynä meillä on isot juhlat. Sanomme toisillemme tahdon. Niin, että sitäkin suunnittelua on luvassa, ja riittää ihan blogiinkin asti. :)
 
 

4 kommenttia:

 1. Voi, miten kaunis veranta...tarpeeksi iso, että voi sisustaa....kevät ja kesäiltoina tuolla on ihana istuskella...niin ja saahan sinne vaikka infrapunalämmittimen, niin kylmemmilläkin ilmoilla voi siitä vauttia.
  Taidanpa pistää itseni lukijaksi, että voin seurata kotinne tapahtumia♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoa tosiaan riittää :) odotan itsekin sitä että verantaa pääsee käyttöön heti kevään lämmetessä. Kiitos kommentista ja tervetuloa!

   Poista
 2. Kyllä on kaunista! Ei voi muuta kuin ihailla :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)