Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Häähömppää

Meille tulee karkkibuffet niinkun monelle muullekin nykyajan morsiammelle. Ei ehkä seilata trendien aalloilla, eikä nytkään trendikkyyden vuoksi vaan siksi että se meistä on vaan kiva.

Mutta mitä siihen hääshoppailuun tulee olen ollut tosi maltillinen ja harkitsevainen. Olen lukenut läpi kaikki ne kirjoitukset joissa esiin tulee "älä osta turhakkeita jotka eivät edes sovi lopulliseen teemaan" Olen ylpeä itsestäni. Harkitsin, suunniteltiin väriteema: Musta ja valkoinen ja sitten vasta ostin niitä somisteita, jotka sopivat kaikki yhteen.


Perjantai iltana sen kaiken siivousurakoinnin jälkeen sommittelin (kyllä vaan) näitä hellan päällä ja esittelin Petelle. Asetin karkkibuffet kyltin liitutaulun päälle rekvisiittamielessä ja mitä vielä. Tässä kehyksessä se saa tulla ihan tositoimiinkin. Liitutaulu ja liitutaulua esittävä kyltti.

Vieraskirjaa me ei haluttu. Vaikka liikaa ohjelmaa meille ei olekkaan tulossa on aikataulu illan mittaan piukka, mutta ei tiukka. Vieraskirjan kierrättäminen pöytäkunnissa kestää ja monikaan ei keksi siihen muuta kun perinteiset onnittelut. Vaikka perinteisiä ollaankin, päädyttiin tässä asiassa vaan tälläisiin paperisiin sivuihin. 

Nämä on tarkoitus kattaa jokaisen paikalle jo valmiiksi ja kortin voi täyttää kun on sopiva hetki. Meille tulee pahvinen postilaatikko johon kortin voi jättää käydessään nappaamassa herkkuja karkkibuffetista.


Karkkibuffa astiat ajateltiin vuokrata. Tilasin kuitenkin tarroja purkkeja varten johon on tarkoitus kirjoittaa sisältö


Ja koska johonkin hömppään, jos edellä mainittuja ei lasketa piti ostaa tälläiset tuolinauhat,


En tosin tiedä minkälaiset tuolit juhlapaikalla tarkalleen hääparille on, mutta eiköhän tämä ole melko yleispätevä malli.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)