Kansakoulumme

Kansakoulumme

lauantai 3. tammikuuta 2015

Harmaus

 
Sisustuksessa on joulun jälkeen siirrytty pelkistettyyn harmauteen. Joulun yltäkylläisyyden jälkeen harmaa tuntuu niin sopivalta.
 

Harmaan keskelle sopii hyvin sekalainen lajitelma kivituikkuja.
Meidät on otettu tosi kivasti vastaan täällä uudella paikkakunnalla. Olin todella yllättynyt kun uutenavuotena naapuri toi uudenvuoden tervehdyksen tämän olohuoneessa olevan kukan muodossa.
 
Kun muutettiin tänne ensimmäisenä viikonloppuna yksi perhe toi meille kuivakakun sellofaanissa ja jouluaattona kun tultiin vanhemmiltani joku oli tehnyt lumityöt meidän pihassa.
 

 
Alemmassa kuvassa näkyvä ovi vie kylpyhuoneeseen jossa on suihku ja vessa. Tällä hetkellä persikan väristen laattojen ja muovitapetin koristamana.
 
 
Toinen ektorp sohva piti hommata tänne ja löysinkin sen Tori.fi 90€. Olen yrittänyt opetelle käyttämään näitä nettikirpputorejakin koska niistä tekee niin edullisia löytöjä, jos jaksaa etsiä haluamaansa.
 
 
Ruokapöydäksi haaveilen talonpoikaisrokokoo ruokaryhmästä mutta ne ovat siellä netissäkin, pirun kalliita.
 
Olohuoneen päässä on kaksi isoa makuuhuonetta joista toisessa on nyt vierashuone ja vanha pönttöuuni. Ovi oikeassa reunassa on vessan ovi. Talossa on vessoja 5kpl ja tallissa ulkohuussi. Ei tule ruuhkaa :D
 

 
Senkissä ei ollut ostettaessa avaimia tallessa eikä tähän ole sopineet mitkään avaimet mitä ollaan kokeiltu. Pitäsköhän tähän vaan laittaa vetimet, nupit tms vai jatkaa sopivan avaimen etsintää. Ei nimittäin tällä hetkellä voi sulkea senkin ovia kunnolla kiinni kun ei niitä sitten saa auki.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)