Kansakoulumme

Kansakoulumme

perjantai 2. tammikuuta 2015

Kaideremontti

Heti on pakko sanoa että on meillä jotain mennyt ihan putkeenkin. Kaideremontti oli aika kivuton projekti. Siitäkään ei  jäänyt sormipaneelin palastakaan yli ja yksi huomaamattomampi paikka tehtiin kahdesta osasta, niin siltikin se onnistui.

 
 
Alkuperäinen kaide oli ensinnäkin vaarallinen koska eräs iso musta koira joka täälläkin asustaa mahtui tunkemaan itsensä kaiteen välistä?!? mielestäni mahdotonta mutta näin kävi, enemmänkin kuin vaan sen yhden kerran. Toisekseen kaide ei sopinut muuhun interjööriin. Minullahan ei aluksi taaskaan ollut mitään hajua minkälaista kaidetta siihen tehdään ennen kun selasin vanhojen talojen foorumeja joissa puhuttiin sormipaneelista. 20-luvun taloissa on ollut umpikaiteita ja se tuntui tähänkin hyvältä valinnalta kun vanhan rungon voi hyödyntää. Tila on myös niin iso ja avara ettei kaide tee siitä raskaan näköistä.


Kellarin portaiden maalaus olisi luvassa. Jos vaikka tänään. Kuvat on otettu ennen joulua joten jouluista rekvisiittaa on vielä mukana.

 

Ehkä tämä remontti meni niin jouhevasti kun olin vaan kertonut Petelle että mistä tehdään. Sain maalata sitten kun kerrottiin että mistä maalataan ja mihin asti.
Tässä ei ollut niin paljon liikkuvia osia ja suunniteltavia asioita. Keittiöremonttia tehdään onneksi silloin kun ollaan jo naimisissa :D. Parempi niin, siinä vasta onkin liikkuvia osia. Kylpyhuoneremonttikin on tulossa mutta.. Ei mennä vielä niihin.

Valmis lopputulos (No yhtä maalikerrosta ja siistimistä vailla)


Niin ja lattialistat kaiteeseen puuttuu.. Onkohan nämä sellaisia juttuja jotka laitetaan sitten parinvuoden viiveellä?


Talossa kaikki ovet on vaihdettu alkuperäisistä puuovista näihin viiluoviin... Miten sen voisi kauniisti sanoa. EN TYKKÄÄ! Ovien vaihto operaatioita siis edessä varmaan 20 oveen.!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)