Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Sunnuntain uneliaat tunnelmat

Jos koirilta kysytään mitä sunnuntaina tehdään ne vastaisi että nukutaan. Olen itsekin levon kannalla, mitä nyt muutamat velvollisuudet on pakko hoitaa.
 
Viikonloppujen aamupalat on aika vakiintunutta. Kaurapuuroa oivariini silmällä, ruisleipää ja mehukeittoa.
 
 
Anicalla todettiin enne joulua nivelrikko ja muuta pientä kremppaa. Ana alkoi syksyllä vinkumaan noustessaan maasta jalkaisilleen ja mennessään makuulle. Veimme hänet eläinlääkäriin jossa koko koira kuvattiin. Selkärangassa oli rodulle tyypillisiä luusiltoja jotka aiheuttavat kipua. Kipulääkkeiden ja ohjeiden kanssa palattiin kotiin. Tästä alkoi Anican uusi elämä, ei kepin heittoa eikä juoksemista, vaan lepoa sisällä lämpimillä patjoilla. Ensi järkytyksen jälkeen ei hullumpaa, tavallista eläkeläisen elämää 11 vuotiaalle valkoiselle paimenkoiralle.
 

 
Musta möllykkä löhöilee aina jossain kylmässä kohdassa. Harvoin matoilla tai koiranpedillä.
 
 
Ostettiin eilen kaupasta ensimmäiset tulppaanit.
 
 
Viimeyönä nukuttiin hyvin. Ostin ennen joulua satiinipussilakanan. Ihana hotellimainen tunnelma, väri ja kangas.
 

 
Ja sitten ne velvollisuudet. Koulu. Voi että odotan ensi joulua ja valmistumista. Viimeinen vuosi tuntuu niin työläältä kaiken muun ohella että ei vaan meinaisi aina jaksaa. Jaksaa kuitenkin piti. Eikun kone auki vaan ja kirjoittamaan. Kalenterista pitää tarkistaa mitä kaikkea on tekemättä ja vähän ahdistua.
 
 
Laitoin vähän pönttöuunia lämmittämään että jaksoi koneella istua. Tulihan sitä valmista, muutaman tehtävän osalta ainakin.
 
 
Ja rankan koulutehtävien teon jälkeen pitää tietysti palkita itsensä. Hääshoppailu on sopivaa palkitsemista. Hääkengät, vaihtokengät, hiuskoru ja laukku chek!
 
 
 
Palaamme niihin myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)