Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Hus harmaus

Sisältä ja etenkin ulkoa! Kevät on tehnyt tuloaan ja pihalla on niin likaista ja harmaata. Hevosten tarhat on märät ja likaiset. Vaikka kuinka siivoaisi olisi silti ruskeaa ja märkää. Aurinkoakin on näkynyt ja saa näkyäkkin. Viimeistään pääsiäisenä nautitaan aurongosta ja lämmöstäkin Arabiemiraattien auringon alla. Kotiin halusin laittaa jo kevättä. Keltainen on pääsiäisen väri, tänäkin vuonna. Pääsiäismunat ja rairuohot saavat vielä odotella.


Onneksi olen joskus hamstrannut isot kasat kaikkia tyynynpäällisiä ja muita koristeita. Riittääpähän täälläkin vähän joka huoneeseen.


Kynttilöitäkin meillä on. Kaapillinen.


Jemmasta löytyi keltaisia kruunukynttilöitäYritän etsiskellä toista tälläistä tummaa huonekalua tämän senkin kaveriksi.. millonhan sitä ehtis kirpparille?


Ja siivous-sunnuntaihin kuuluu tietysti sohvalla lekottelua ja ideointia


Olen ihastunut yhteen sormukseen jota en saa mielestäni.. En uskalla mennä kuitenkaan sitä sovittamaan kun on niin arvokas... Mistähän löytäisi yhtä kauniin mutta ei niin kalliin :DEikä auta yhtään, että joka häälehdessä se koristaa yhtä sivua tekstein: "Valittu  vuoden 2011 kaunein sormus".... Haaveilua lottovoitosta vol 1000 jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)