Kansakoulumme

Kansakoulumme

tiistai 24. helmikuuta 2015

Kellariremppaa

Ruskeaa paneelia. Olen maalannut sitä täällä kuukausikaupalla. Kerrosta kerroksen päälle. Vieläkään ei ole maalausurakat loppusuoralla mutta huone kerrallaan, ehkä yksi tila kuukaudessa.


Ruskeaa paneelia on kellarissa pukuhuoneen, pesuhuoneen ja saunan täydeltä. Nyt on valkaistu pukuhuone, edessä vielä edellämanitut jouhevalla aikataululla sitten kun jaksaa.


Kellarissa oli kauttaaltaan sinisen, vihreän harmaat lattiat jotka olivat aika tummat. Koko kellari on käynyt läpi ison faceliftin pienellä budjetilla (nollabudejtilla) eli vanhasta uutta ja silleen.


Tila on aika pieni mutta puhuoneeksi ihan sopiva. Valkoinen avartaa varmasti. Kellarista kodinhoitohuoneen puolelta pääsee myös ulos takapihalle. Kellarissa on pesutilojen ja saunan lisäksi vielä kodinhoitotila, vessa ja "tekninen" tila.


Ovi on yhä maalaamatta mutta siitä se lähti. Loputtomalta tuntuva maalaus-urakka ohjelmien soidessa taustalla i padiltä. Yritän sivistää itseäni ja aina kun remppaan jotain projektia kuuntelen ajankohtaisohjelmia yle-areenasta. Inhimillinen tekijä, A-talk tai aamusydämmellä. Siinä niitä pukuhuoneremontin siivittäjiä ja taas ollaan fiksumpia.Lattiaa en viitsinyt suojata koska koko projektin lopuksi oli tarkoitus maalata kellarin koko lattiat ja portaat. Nyt homma on miltein valmis, laitan huomenna kuvat lopputuloksesta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)