Kansakoulumme

Kansakoulumme

maanantai 2. helmikuuta 2015

Sininen hetki

Olen onnekas. Näinä pimeinä iltoina olen saanut tehdä työtä niin että olen ollut aina kotona valoisaan aikaan, ja saanut ajaa kotiin valoisalla. Tänään kuulin että tutkintotilaisuus vanhusten parissa meni läpi, eikä vaan hilkulla vaan ihan hienosti.  Kävin töiden jälkeen ihanassa sisustuskaupassa ja palkitsin itseni uusilla tableteilla. Laitan ne esille sitten keväämmällä. Vaikka elän yleensä viikonlopuille on arkikin ihan ok. Ymmärrätte varmaan että täällä uudessa kodissa on tehtävää ja nähtävää niin että vapaa-aikaa ei ole liikaa. Arki on kuitenkin se mitä viikossa eletään eniten ja senkin pitää luonnollisesti tuntua joltakin.Koska tänään oli satanut lunta ihan älyttömästi aloin kotiin tulon jälkeen lumitöihin. Oikeasti nautin siitä samalla koirien lumitouhuja katsellessa. Meillä oli taas joku ystävällinen naapuri aamusella käynyt auraamassa kulkuväylät ja kolasin ne puhtaaksi.

Muutenhan tämä on tätä. Koirien ruoka on aina ensimmäisenä listalla kotiin tullessa heti hevosten jälkeen. Koirien ruokaillessa ehtii järjestellä paikkoja ja miettiä niitä omia ruokia.

Kaikkien velvollisuuksien keskellä on hyvä välillä pysähtyä hetkeen. Sininen hetki on lempparini heti aamun hämärän jälkeen kun päivä on vasta aluillaan.


Keittiön isosta ikkunasta on kaunis näkymä pellolleOlemme koittaneet opetella fiksua puulämmittämistä. Olen oppinut että se pelkällä puulla lämmittäminenkään ei ole halvin ratkaisu vaan sähkön ja puun yhteispeli on tehokkainta.

Joka toinen päivä pönttöuunit kuitenkin vähintään lämpenevät tai tarpeen ja puutilanteen mukaan...


Monella on tapana viikonloppuna juoda parempaa kahvia ja syödä runsaampaa aamupalaa. Aamiaisen osalta kuuluun samaan porukkaan mutta kahvin kanssa meillä on toisin. Olen jo pidemmän aikaa työpäivän jälkeen palkinnut itseni kahvilla. Kardemumma kahvi loppui hiljattain ja tilalle ostettiin suklaakahvi. Ihan tavallinen suodatinkahvi siis suklaa aromilla. Jokapäivä siis töiden jälkeen keitän kupin tai kaksi kahvia ja samalla teen päivän hommia kuppi kädessä ympäri kävellen.


Ja tiedättehän, häät ja crosstreiner kuuluvat yhteen. Niimpä siis tänäänkin, täytyy crossailla ilta-aerobiset telkkaria töllötellen.
Kiitos vanhemmilleni joilta sain crosstrainerin etukäteis syntymäpäivälahjaksi!


4 kommenttia:

 1. Hei ! Löysin blogiisi tänään ja luin läpi kaikki postauksesi :-) niin ihana koti ja suloiset lemmikit :-)
  Terkuin Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ! Postauksia ei ole vielä paljon mutta lisää tuloillaan :)

   Poista
 2. Hyvä kun on Crossari saanut käyttöä 😊

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)