Kansakoulumme

Kansakoulumme

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Syvyyttä sävyillä

Aikoinaan kun en ollut ollenkaan varma siitä minkälaista kotia haluan rakentaa pyrin vaaleuteen tai valkoisuuteen kaikessa. Olen täällä asuessani alkanut kuitenkin hakemaan sisustukseen ja kotiin kerroksellisuutta. Enää ei kiinnosta pelkät valkoiset pinnat vaan esineillä, kodin seinillä ja kalustuksilla tulee olla sielu. Jotakin joka kiinnostaa ja tekee kodista mielenkiintoisen.

Näin ollen olen väistynyt pelkästä valkoisen tavoittelusta siihen että maalaan ja tuunaan mieleni mukaan. Ulko-ovea aikani katseltuani kyllästyin siihen. Tiesimmehän jo alusta asti että sellaisenaan se ei sovi meille mitenkään.


Onhan tässä parannellussa versiossakin tuo lasi josta en pidä, mutta jos sen vaihtaisi sitten myöhemmin. Lasin kanssa voin kuitenkin elää.



Mutta minkä värin sitten valitsin. Harmaan. Ulko ovi tulee toiselta puolen, lasiverannalta valkoiseksi (luulisin) mutta sisäpuoli ei. Harmaa on ehkä uusi valkoinen meillä. Saa nähdä mitä sillä sävyllä vielä keksinkään. Muutenkin toinen eteinen keittiön päädyssä on minulle epätyypillinen väristykseltään. Kokonaan sininen sinisine kukkatapetteineen. Ja ei voi muuta sanoa kun että tykkään.


Mitä näihin viiluisiin välioviin tulee olen etsinnässä. Meinataan yrittää löytää niihin vanhoja ovia vaikka sitten vähän muokkaamalla jos ei löydetä istuvia (tuskin löydetäänkään) jotta saataisiin tänne se vanha tunnelma, ovineen kaikkineen.




Tälläistä tälläkertaa. Me saatiin ihana lähetys maanantaina. Vanhempani toivat kauan odottamamme kristallikruunut edesmenneen mummini asunnosta. Kruunujen asentamiseen tarvitaan sähkömiehen apua mutta tietysti jo sovittelimme niitä paikalleen. Niistä tulee U P E A T !

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)