Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Uusi mööpeli ja meidän kattokruunut!

Kirppistely on niin meidän juttu! Huonekalukirppistely tosin vaan. En ole koskaan ostanut kirppikseltä muuta, esineitä tai vaatteita. Huonekaluja sen sijaan käydään satunnaisesti kyttäämässä ja kappas, perjantaina lykästi.

Kierreltiin huonekalupuolta ja eteen osui vähän nuhjuinen mutta aivan upea kaappi. Hinta oli 100€ josta tinkasimme 20kymppiä pois.

Kuljetus onnistui tänään ja saimme kaunokaisen kotiin. Nyt lipasto nököttää kirjaston ja salin oviaukossa, hyvänä laskutilana (tilaa koristeille..)

Ja kattokruunut? Täällä ne nyt ovat <3

 
Ja pyöreä pöytä muutti olohuoneeseenHuomasitte varmaankin että ikean Bonde senkki on lähtenyt muille maailmoille. Se odottaa meidän "perähuoneessa" uutta kotia. Liian moderni, ei vaan enää sopinut silmään. Vaihdoimme sitten samaiselta kirppikseltä juuri ennen muuttoa löytämämme kaunokaisen telkkaritasoksi. Taas ollaan askel lähempänä sitä unelmakotia.


Keittiön pöydän päällä on pienempi kruunu
Vihtori halusi poseerata kameralle


Mutta entäs se lipasto sitten?Tässä koko, muoto ja väri oli just eikä melkein. Toki käsittelin vahalla lipaston kotona sillä pinnat eivät olleet ihan priimaa. Väri tasoittui ja syveni.


 Mielestäni niin kauniit yksityiskohdat puussa. Vetimestäkin tykkään kovasti. Ihan nappi löytö taas edulliseen hintaan. Kyllä se ikeatyttö minusta alkaa hävitä pikkuhiljaa.. Mutta sohvistamme emme luovu! :D


Taidan syventyä lukuisten puutarhakirjojemme pariin. Mansikkamaa pitäisi laittaa kuntoon, kasvimaalle aidat ja kivikkokasveja istutusalueille! Mulla on huomenna synttärit, miten olis lahjakortti vaikka multasormeen?!!

3 kommenttia:

 1. Hei minkä rotuinen teidän Vihtori on...meillä on samannäköinen "löytökoira" jota on pidetty sekarotuisena, mutta muistuttaa kovasti teidän haukkua. Lyhyempi karva vaan nyt kun sitä oli vähän naksittu ennen meille tuloa. Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Vihtori on venäjän mustaterrieri. Mustaterrierejä ei Suomessa kasvata hirveän monet joten mustispiirit ovat melko "pienet" kasvattajat keskenään ainakin tuntevat toisensa uskoisin. Onko koira Suomesta vai ulkomailta teille tullut ? Suomessa verrattain aika uusi rotu, luulen että jos olisi ihan puhdas olisi kyllä joku kaipaillut kotiin. Arvokas koira mutta ennenkaikkea sydämeltään täyttä kultaa :)! Jos tämä meiltä häviäisi etsittäisiin kyllä kaikin keinoin !

   Poista
  2. Koira on meillä ihan laillisesti vaikka tausta sillä onkin. Yritämme vaan hahmottaa sen rotua/rotuja...Suursnautseri on vahvoilla ja näyttää myös Irlanninsusikoiralta...mene ja tiedä mitä siinä on. Symppis tyyppi ja mukavasti kotiutunut. Vihtri vaan muistutti ulkonäöllisesti ja koko oli sama kuin meidän omalla niin siksi kyselen..Saara

   Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)