Kansakoulumme

Kansakoulumme

lauantai 2. toukokuuta 2015

Aita kasvimaalle

Meidän koirat ja kasvimaa ei sovi yhteen. Halusin kasvimaata ympäröimään punamultaisen aidan. Eilen aloitettiin aitaprojekti ja selvittiinkin siitä ihmeen hyvin, meidän remontteeraukseen nähden! heh. Yksi työlaite sanoi itsensä irti ja siinä kaikki.


Petri sahasi ja minä avustin. Lopussa minä naulasin, koska en halunnut lautoja ruuveilla kiinni (ei sovi havittelemaani vanhaan tyyliin) sain vastaukseksi "naulaa sitten vaan" ja minähän naulasin!


Lautaa raahattiin meidän salaisista kätköistä. Onneksi täällä on tälläisiin pikkuprojekteihin sopivaa lautaa ennenstään. Meidän säästökuuri ei nimittäin hyväksy tällä hetkellä mitään ostoja tai projekeja.


Sahattiin laudat ensin puoliksi että saatiin tarpeeksi ohutta aitalautaa


Sitten tehtiin lyhennys ja palat sopivaan pituuteen.

Lyhennyksen jälkeen vielä kulmat viistoiksi, ja eikun naulaamaan


Tässä olen naulaillut jo melkein koko elementin
Tänään olisi vuorossa maalausta. Eilen kai hiukan vilustuin tuulessa, mutta voihan sitä aina maalata nenäliina toisessa kädessä. Kun työtä on, pitää sitä tehdä tai sinnepäin.

Maalattavaa olisi muillakin saroilla kun aidan kanssa. Pihasauna ja pukuhuone, tallin seinät jotka eivät ole hirsiseiniä, tallin vessa jne. Kesä ja kärpäset lämpö, maalaus-säitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)