Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Pikkukammarin muodonmuutos

Meillä on talon toisessa laidassa lasiverannan vieressä pikkukammari. Tietokone on matkannut pitkän matkan kaukaa makuuhuoneen vireisestä huoneesta aina kirjastoon ja siitä lopun viimeksi peräkammariin. Pikkukammariin se tulee nyt jäädäkseen ja sai sieltä ihan oman tilan kaikkineen.

Kalustus on työnalla, niinkin ihanasti että huonekalut on jo valittu, maksuosuus on vaan suorittamatta! Tekisi mieli jo sanoa että "mene jo häät" niin saadaan budjetti riittämään näihin kodin hankintoihinkin.

Pikkukammari koki aika suuren muodonmuutoksen, jossei jopa aivan valtavan.Olen havitellut tähän sellaista kaunista vihreää klaffilipastoa. Täytyy toivoa että se olisi vielä myynnissä silloin kun meillä olisi mahdollisuus ostaa kyseinen kaunokainen omaksi.


Tapeteille ei tehty yhtään mitään. Tapetti on mielestäni mielettömän kaunis ja aivan ihana juuri tälläisenäMinkälainen huone oli ennen lattian ja katon maalausta? Vertaa itse!Lääh ja puh. Inhoan katon maalausta.

Maalauksesta puheen ollen. Olemme saaneet kaunokaisen, meidän kodin huonekalujen kiistattoman kuningattaren jota hion ja maalaan parhaillaan.. Palaan siihen pian, heti kun se on valmis. Siitä tulee niin upea, ettei sanotuksi saa, eikä voi tarpeeksi ihastella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)