Kansakoulumme

Kansakoulumme

tiistai 20. lokakuuta 2015

Valmisteluja

Joulun  valmistelua. En viitsi vielä alottaa joulutusta, en täällä enkä kodissa. Jouluttamisen olen aloittanut jouluttajien Facebook sivuilla jossa on takuulla vain jouluihmisiä 100% sellaisia jotka heinäkuussa odottavat glögiä ja pipareita saapuvaksi kauppojen hyllyille.

Puhutaan vakavasti. Aloitimme jo joulukautemme glögin muodossa viikonloppuna. Jos joulukauden aloituksen voi niinkin tulkita pesin ja silitit kaikki joulutyynynpäälliset, kaivelin joulukoristeet ja valosarjat yläkerrasta ja askartelin muutamia paketti ja joulukortteja. Jokavuosi meillä on ollut pakettikorteissa joku yhteneväinen teema. Nimikirjain, nimikirjaimet jne eri fontein. Nyt tein poikkeuksen pienimmän lahjansaajan pakettikorteissa ja laitoin söpöt kuvat kortteihin!Joulukorteissa niin ikään on joka vuosi eri teemat. Tänävuonna pinnalla kauriit tai peurat, mitä näitä nyt on.Askartelin myös viimevuotisesta joulukalenteristamme taulun. Oli niin kaunis kuva, sopii meille!


Se joulusta? No ehkä toistaiseksi. Marraskuun puolivälin jälkeen meinataan viimeistään valloittaa koti punaisella..Mitä me tehdään ennen sitä? Me kootaan meidän uutta keittiötä! Jouluksi 2015 valmiiksi missio on aloitettu ;)

2 kommenttia:

  1. Hih, kerrankin löytyy joku joka aloittaa jouluvalmistelut ajoissa, siis itseni lisäksi ;D Mulle aina ystävät ja vähän muutkin naureskelee kun aloitan niin ajoissa. Mulla on tällä hetkellä jo useampi lahja hankittuna/tehtynä ja glögiäkin on täällä maisteltu viikonlopusta lähtien. Mun glögiongelma on ratkennut niin, että ostan edellisenä vuonna pari ylimääräistä pulloa, tai säästän jos jää avaamattomia ja niitä saa sitten hörppiä ennen kuin uudet tulee kauppoihin ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, olen aina ollut jouluhullu :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)