Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Meidän keittiö

Käytiin suunnittelemassa keittiötä Ikeassa 3 kertaa. Ekalla kerralla tuskailtiin ohjelman kanssa, voi pirulauta että se oli hankala käyttää ja tökki ja jumitti. Myyjä kävi välillä kyllä tarjoamassa apua mutta kieltäydyimme sen suuremmista avuista...Vietimme suunnittelu ohjelman parissa tunnin jos toisenkin ja lähdimme kotiin = tyhjin käsin ja ruuvit vähän kireällä, pakko myöntää.


Seuraavaksi viikonlopuksi mentiin Tampereen ikeaan jossa alkoi lyyti kirjoittaa. Meillä  ei ollut ostettuna mitään henkilökohtaista suunnittelupalvelua koska ajateltiin että osataan itse. Onneksi se ei haitannut koska ystävällinen myyjätär istui melkein pari tuntia kanssamme suunnittelemassa. Voin kertoa että ilman hänen apua ei tästä olisi tullut mitään. Ei sitä itse osaa jokaista peitelevyä ja jatkopalaa kaivata ennen kun aletaan hommiin.


Viimeisellä kerralla kurvattiin lava-auton ja peräkärryn kanssaVantaalle ja suorotimme tilauksen loppuun. Kaiken kaikkiaan oltiin tosi tyytyväisiä. Myyjän kanssa käytiin ennen tilausta läpi kaikki osat ja koneet mitä valittiin, vetimet yms. Otimme vielä keräyspalvelun ONNEKSI Koska ajattelimme että on hankalaa kerätä 100000 osaa itsepalveluvarastosta. Osoittautui tuhannen taalan kaupaksi koska kun tuli puhelinsoitto että tavaramme on valmiina autoon vietäväksi oli vastassa seitsemän jättikokoista työntökärryä. Miten olisit näitä seitsemää kuljettanut varastossa?Olemme alkaneet nyt pikkuhiljaa kasailla kalusteita. Mietimme suunnitellessa käytäntöä tietysti pakostikkin ja sen pohjalta meille jäi kuin jäikin vielä esimerkiksi kaksi vesipistettä. Voisiko kuitenkaan sanoa ei kun toisessa on niin ihana hana??

Uskon että tästä tulee hieno, tilannepäivitystä seuraa!

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)