Kansakoulumme

Kansakoulumme

maanantai 9. marraskuuta 2015

Vihtori velmu ja Anican kuulumisia

Meidän vihtori on huppityyppi. Suoraan sanoen sellainen perskärpänen että sitä pakoon ei pääse, ei juosten eikä hiipien, se huomaa aina minne menet, ja tulee aina perässä jos et kiinni ole sitonut.

Vihtori on tosi leikkisässä vaiheessa. Ulkona ollessaan vauhkoontuu ties mistä käden heilautuksesta ja saattaa juosta puuta ympäri tuhatta ja sataa niin että vanhasta pihanurmesta vaan lentää sammalta.

Vedettiin tämä poika alkusyksystä aika kaljuksi jotta se on helppohoitoisempi syksyn kurakelissä.
Koiran virtanapista tuli 50% täyttä energiaa leikkuun jälkeen kun ei kuumuuskaan vaivaa vanhaan malliin. Minä nauran ja Pete kiristelee hampaitaan ja hätistelee varjoa takaataan, ainakin mennessään vessaan. Olen jo luovuttanut asian suhteen, kanssani vessaan sopii yksi musta venäläinen, koska hän vain haluaa niin.


Ollaan niin onnellisia siitä että koira on niin fiksu. Edelleen leikkii kakkien kanssa ja pitää kaikista. Tottelee pihalla ja pysyy siinä pihalla. "kop kop" Vielä ei ole Vihtori lähtenyt riiaamaan tyttöjä vaan empä ole sitäkään unohtanut että niinkin voi käydä. Just in case Vihtiksellä on aina matkassa sininen tägi jossa lukee kriittiset tiedot jotta saataisiin rakas koira takaisin kotiin.


Meidän valkoinen valloittaja = Anica ei ole viime aikoina voinut hyvin. Viikkoja sitten löysin koiran kyljestä kiinteän isohkon patin joka ei juuri ole kasvanut, ei arista eikä vaivannut. Nyt tilanne on viime viikonlopun aikana huonontunut ja koira hengittelee ajoittain aika raskaasti ja on vetämätön. Yritämme elää päivä kerrallaan ja nauttia siitä ajasta mitä meillä on. Tasapainnoillaan kokoajan omasta mielestä reunalla sen suhteen milloin on hyvä aika päästää irti. Itse haluan päästää irti heti kun koiran silmät sen kertoo. Yritän siis tutkia tarkkaan tämän meille niin rakkaan koiran sameita silmiä. Kun siltä näyttää, me päästämme hänet pois.

Tätä kirjoittaessani Anicamme leikkii pallolla, ihan kuin pentu. Nautimme näistä hetkistä, ne ovat vähenemään päin.


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)