Kansakoulumme

Kansakoulumme

torstai 24. joulukuuta 2015

Jouluaatto!

Katsellaan tässä joulupukin kuumaa linjaa. Kamera on napsinut otoksia pitkin aamua. Ensimmäinen jouluaattoaamu kahden, ja tuntuu ihanalta.


Petri sai tänä-vuonna isoimman paketin, ainakin näin uskoisin. Odotan innolla mitä hän tuumaa kun jättipakettinsa avaa illalla..
 

Viimeinen kuusikuva pakettien kanssa. Osa lahjoista onkin jo lähtenyt maailmalle ilahduttamaan suuria ja pieniä lahjan saajia.
 

Meillä on ihanan lämmin. Pönttöuunit ovat päällä ja lämmittävät meidän kotia lämpöisellä hönkäyksellä. Puu lämpö on ihanaa, pehmeää lämpöä.Aamupuuroa syötiinkin hämyssä heti 8.00 jälkeen! Joulupuuro keittettiin punaiseen maitoon. Oi vitsit että olikin hyvää. Syödään joskus riisipuuroa muulloinkin mutta ei sitä punaiseen maitoon tohdi keittää. Joulun erikoisherkku siis tämäkin.

Mieheni syöpöttelee herkkuja pitkin päivää. Olen leiponut purkit ja purnukat täyteen ja täyttänyt kulhot että riittää herkuteltavaa pyhiksi.


Laittelen huomenna kuvia leipomishetkistä. Laittelen myös kuvia heppojen joulusta tässä pyhien aikana. Paljon on kaikkea valokuvattu joten täytyy kirjoitella lisää!

Aivan ihanaa joulua kaikille täällä vieraileville!

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)