Kansakoulumme

Kansakoulumme

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Oi joulupuu!

Kuusi.


Kaikki koristeet saatiin paikalleen viime viikon aikana. Puunasin kotia yöt ja illat. Päivät piti tietysti käydä töissä.En halua puhua säästä mitään. Ulkona ei ole jouluista mutta eikös se joulumieli ole siellä sydämmessä. Meillä se on täällä kotona. Meidän kodissa. Ensikertaa tänä jouluna, vietämme aattoaamun kaksin. Saunomme ulkosaunassa kynttilöiden tuikkeessa ja joulumusiikin soidessa. Keittelen joulupuuron meille kahdelle ihanassa keittiössä joulupukin kuumaalinjaa töllötellen. 
Olemme perinteisiä joten jouluaattoon kuuluu myös oma kinkku. Meidän kinkku on sen verran pieni ettei sitä passaa yötä paistaa. Paistetaan se sitten illalla ja maistetaan aamulla.


Pitkä ruusu muistuttaa minua saavutuksesta. Valmistuin 18.12 2015. Olen siis kaiken kiireen ohella saanut opinnot kunniakkaasti päätökseen. Helpottunut ja onnellinen olo. Tuleva vuosi saa tuoda taas haasteita tullessaan, olen valmis ja ehdin lomalla keräämään energiaa. Työt jatkuu samassa paikassa ihan niin kuin ennenkin.


Koska ollaan kotona aattoaamu, saattaa olla että piipahdan joulupuurokuvien kera vielä huomennakin, saapa nähdä! :)

3 kommenttia:

 1. Upea kuusi koristeineen ! Ja muutenkin niin ihanasti laitettu koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joulun sisustaminen on ehdottomasti vuoden lempparein sisustusjuttu. Miehen kanssa juuri ihailimme että kyllä koti on niin ihana joulun tuoksuineen, musiikkeineen ja tunnelmineen. Vain kerran vuodessa. Hyvää joulua :)!

   Poista
 2. Kiitos samoin, hyvää joulua ! Ja onnittelut myös valmistumisen johdosta :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)