Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Talonpoikais-sänky

Sänky oli yksi käyttöhuonekalu jota olen etsinyt jo kauan. Ikean reppana sai lähtöpassit viimeinkin. Tiukat kriteerit sängylle kun eivät kaikilla tarjolla olevilla yksilöillä ihan täyttyneet. Selailin lomapäivinäni nettia ahkerasti ja kutakuinkin pianon löytymisen kanssa samaan-aikaan löytyi sänky joka osui ja upposi ja täytti kriteerit.

Pikaisten taustatietojen tsekkauksen jälkeen selvisi että sänky ei ole vanha. Tai siis, niin vanha mitä yleensä ostamani tavara on.. Sänky on reilu 20v vanha puusepän vanhasta mallista valmistama kopio. Malli totisesti on vanhasta talonpoikaisängystä mutta tässä sängyssä ei tarvitse pelätä rungon lahoamista sillä se on vielä täysin käyttökuntoinen toisinkun valitettavasti näin isot sängyt pääosin.

Tämä on iso, massiivinen ja korkea. Nukumme tässä niiiiiiiin hyvin.  Lattia on kaukana ja korkeammalla ilmakin on lämpimämpää ;D


Tämän sängyn kanssa mennään samoilla linjoilla kun pianon. Valkoista maalia ei tulla käyttämään tähän. Huone tulee saamaan valkoisen viimeistelyn lattian maalaamisella, pönttöuunin maalauksella ja muilla kalusteilla.
Lattia pitäisi saada tehtyä tässä keväällä. Kahden erivärisen puun  yhdistelmä sänky + lattia ei miellytä yhtään.


Yöpöydällä tätänykyä kalleimpien korujeni säilytysrasiana toimii iittalan pikkuvitriini.


Sormuksia koitan vaalia mahdollisimman hyvin ja otan ne pois suihkujen ja yön ajaksi. Voiteet ja pesuaineet eivät tee hyvää sormuksille joten ne on syytä säilyttää rasiassa epäedullisten hommien ajan.


Ajatella että kihlan Petri osti ihan itse. Yllätyksenä kosi sormuksen kanssa. Sormus on minulle rakas. Vihki ostettiin yhdessä.


Tallessa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)