Kansakoulumme

Kansakoulumme

perjantai 1. tammikuuta 2016

Uudenvuoden tunnelmat

Meidän tunnelmat voisi kiteyttää yhteen ajatukseen joka eilen tuli mieleen. Voikun kello tulis jo 24 että pääsisi nukkumaan. Jokainen uusivuosi menee meillä kotioloissa hevosia vahtien. Täällä raketteja on niin vähän että sikäli vahtihomma on 24.00 vaan heinät ja sitten töllötellään siinä hyvää uutta vuotta taputellen puolisen tuntia. 

Yksi kuohuviinipullo juotiin tietysti juhlan kunniaksi. Tämä onkin hyvä kuohari, ostettiin sitä jouluksi myöskin, ja tuskin tämä viimeiseksi kerraksi jää.Häälahjaksi saimme nämä lasit. Juhlatilaisuuksissa varmasti tulemme käyttämään, kuten eilen.
Railakkaan uudenvuoden juhlinnan tiimellyksessä kävi myös vahinko. Tehdessäni mansikka-mustaherukka vispipuuroa puhelimeni tipahti keittiönlaattalattialle ja hajosi, takapuolelta. Etupuolen lasi on täysin ehjä joten vielähän tämä porskuttaa.


Joulumme on siivottu pois ja aloitamme uudenvuoden puhtaalta pöydältä. Tuttuun tyyliini olen sisustanut kotia harmaalla. Järjestystäkin on vähän pulattu. Palaan siihen huomenissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)