Kansakoulumme

Kansakoulumme

maanantai 29. helmikuuta 2016

Eteisen tapetointi


Vierashuoneen tapetointi oli listalla ja on vieläkin, mutta keksin sitä ennen vähän pienimuotoisemman tapetointi proggiksen jonka vedinkin viime tiistaina töiden jälkeen ihan iltapuhteina YKSIN!

Viime postauksessa mainitsinkin että sininen on uusi beige. Niin totta. Maalatut seinäpinnat ovat siis meillä katoavaa maisemaa.

Muutenkin. Tapetti on vanhan talon juttu, paneelin, ja hirren lisäksi, ei maalatut sileät seinäpinnat, ja jälleen kerran, siis meille se on näin.!Luonnovalossa tapetti on selvästi harmaa ja pää-eteisen seinässä täysin sininen. Koska pidämme sinisestä katastroofia ei tapahtunut, mutta suosittelen silti aina miettimään että miltä tapetti näyttää kaupan valoissa, ja miltä se sitten näyttää kotona.

Kalustus on tässä(kin) huoneessa ihan kesken. Kirpparilla oli sellainen ihana pieni harmaa lipasto. Ei ostettu sitä, miksi me ei ostettu?

Etsinnät siis jatkuvat. Muitakin huonoja kauppoja on tullut tehtyä, tai siis jäänyt hyvät kaupat tekemättä. Olen pitänyt välillä hölmösti kiinni muutamasta eurosta ja jäänyt tavara saamatta, jonka olisin halunnut. Johonkin se raja on vedettävä tottakai, mutta ne muutamat eurot.. en tee hyvän tavaran kohdalla enää samoja virheitä!

4 kommenttia:

 1. Onnistuneita tapettivalintoja nämäkin :) Oletteko muuten maalanneet tuon kolmanneksi ylimmän kuvan taustalla näkyvän oven, vai onko se ollut aina harmaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovi on maalattu! On ollut samanlainen kuin muutkin ovet. Vaihtoon menee aikanaan kunhan voitetaan lotossa 😁

   Poista
 2. Onpa hieno tapetti, kun tosiaan ihan erivärinen eri valoissa, näin kuvissakin välittyy se! Kyllä vanhaan taloon kuuluu tapettiseinät, ihan totta. Itse kylläkin inhoan yli kaiken tapetointia ja etenkin sitten kun tulee aika poistaa tapetteja... huh. Päälle maalaaminen tuntuu niin paljon vaivattomammalta. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Itsekkin ennen inhosin, mutta nyt olen paremmin alkanut sietää. Pakko tunnustaa, meillä on kyllä maalattu ja tapetoitu myös vanhan päälle.. Hih! Vanhat tapetit on NIIIN hyvin kiinni että helpompaa olla irrottamatta !

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)