Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kaalilaatikkoa keittiössä

Minä <3 meidän keittiö.

Tässä on ollut pientä kisaväsymystä havaittavissa. Tähän vuoteen on mahtunut kunnon sairasteluakin. Flunssa-aalto onneksi on jo laantumaan päin. Pieniä puhteita on kotona suoritettu, vähän tapettihommia ja sellaista. Oikeasti ne TO DO listalla pitkään olleet hommat on edelleen tekemättä.


Kun sanoin haluavani paneelit keittiön välitilaan liedentaustaa lukuunottamatta sain kummaksuvia kysymyksiä ja katseita. Mites se pesunkestävyys?

Ei meidän paneleita pestä usein, ei niihin tottapuhuakseen roisku edes mitään usein. Kuinka usein laattoja pitää jynssäillä? Täytyy vain kokkailla siivosti, kyllä paneelit ainakin lyhyellä tuttavuudella vielä oikein toimivilta vaikuttavat.


Otsikkokin sen kertoo. Kaalilaatikko sunnuntai.
Induktioliesi on ollut koko rahan arvoinen. Todella tehokas ja toimiva.

Lieden molemmin puolin sijoitetut tavarakärryt on just niin hyvät kun ajateltiinkin. Kaikki tarpeelliset ja eniten käytössä olevat purkit käden ulottuvilla.Ostin Green gate purkit joulun jälkeen pöydälle. Sininen on uusi Beige meillä. 


Huomasimpas että enhän ole edes esittellyt toisen seinustan varustustaLöytyy meiltä siis ihan kunnon lavuaarikin sen pienen lisäksi. 


Tähän oviaukon yläpuolelle pitää saada valoinen hylly jonka päälle laitan keittokirjat tai arabian kannut.


Uunissa! Kohta vaan sit SYYYYYYÖÖÖMÄÄÄÄÄN!


4 kommenttia:

 1. No juu, miksipä ei paneeli sopisi välitilaan, ainakin se näyttää hyvältä. Eniten roiskeita meilläkin tulee lavuaarin ja hellan alueella, itse ne pyrin pyyhkimään välittömästi, niin silloin ei tarvitse pyyhkiä kun vähän nihkeällä rätillä. Induktioliesi olisi minullakin haaveissa, mutta vuosi sitten, kun tähän asuntoon muutettiin, oli tänne asennettu upouusi keraaminen liesitaso, niin eihän sitä kannattanut ruveta vaihtamaan. Hyvä tuokin on ollut.

  VastaaPoista
 2. Yritin silloin rakennusvaiheessa lukea kokemuksia paneelista välitilassa, mutta vähänlaisesti tietoa löytyi. Onhan siinä paneelissa sekin hyvä puoli että se on helposti vaihdettavissa tarvittaessa ilman jättiremppaa!

  VastaaPoista
 3. Onhan tuo keittiö tosi kivan näköinen, ja nuo tapetit on ihan mahtavat, varmasti siellä viihtyy :) Paljon on oltu täälläkin flunssassa, toivottavasti kohta jo helpottas !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tapetit ostin aluksi ihan eri huoneeseen mutta päätyivätkin tänne, ja hyvä niin. Yhtään ei kuvio tunnu olevan liikaa, vaikka sitä on paljon. Onneksi uskallettiin valita tälläinen kuviotapetti jonkun varmemman valinnan tilalle. Inhottava flunssa tosiaan, kaatoi minutkin sänkyyn miltein kahdeksi viikoksi!

   Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)