Kansakoulumme

Kansakoulumme

torstai 10. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskoristeltu kotimme!

Koristelun aika oli menneenä viikonloppuna. Keltaista sisälle. Tulppaaneja meillä on joka huoneessa kaikilla pöydillä. Ihania raikkaita väripilkkuja.


 Pääsiäinen on meillä värikkäintä aikaa sisustuksessa. Keltainen, vihreä ja oranssi ovat oikeastaan vuodesta toiseen meidän pääsiäisvärit


Pääsiäismunat odottelevat pikkuvirpojia. Niitä on kuulemma meillä käynyt, vaikka emme koskaan itse ole pääsiäisenä vielä kotona olleet.


 Olohuoneen matto on valkaistunut. Pesin sen saunan pesutiloissa ja onneksi se on niin ohut, että maton sai sisällä kuivaksi muutamassa päivässä.Kynttilät kuuluvat vielä pääsiäiseen. Kynttilöiden poltto ainakin meillä vähenee kuin itsestään kevään edetessä. 


 Rai-ruoho pitää istuttaa tulevana viikonloppuna. Ohrapussi odottaakin jo valmiina.Vuosi vuodelta koristeiden määräkin lisääntyy. Nämä kasvihuoneilmiöstä aikanaan ostamani poliinimunat ovat ihanimpia pääsiäiskoristeitani.!Kokkikirjat siirtyivät keittiöön koska se hylly, se saa tulla keittiön oven päälle viikonloppuna :)


Viikonlopuksi ollaan suunniteltu rentoutumista. Ihanaa on lisääntyvät valon päivät. Joka päivä haravoin hevosten tarhoja puhtaiksi ja valmistelen kevätprojekteja tallissa. Meidän hevosille tulee niiin hienot tarhat vielä tulevan kesän aikana!


5 kommenttia:

 1. Kyllä keltainen väri saa kodin näyttämään niin keväiseltä! Minä laitoin ohrat kasvamaan jo eilen, saavatpahan kissat narskutella ruohoa jo hyvissä ajoin. Tulppaaneita minäkin olen kantanut kotiin aina edellisten lennettyä roskiin, mutta muuta pääsiäistä ei ole vielä hiipinyt kotiin. Harkistin jo narsissien ostoa pihalle, mies toppuutteli, ettei ihan vielä. :)

  VastaaPoista
 2. Ainiin, kissathan tykkäävät syödä sitä ! Voi että, kyllä meillekkin pitäis kissa saada.... Minä netin myös narsissien ostamista, luulen että jos säätiedotukset pitävät paikkaansa ja lämpöä tulee niin lähden narsissikaupoille! Ihanaa istuttaa pihalla jo lämmittävässä kevät auringossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tuommoisessa isossa maalaistalossa kissa pitäisi olla! ;) Viikonlopun kunniaksi marssin kuitenkin narsissi-ostoksille, ne kuulemma kestää jopa -10°, niin en voinut enää jättää niitä kauppaan.

   Poista
 3. Tosiaan keväistä ja kaunista siellä ! Tulppaaneja täälläkin kannettu kotiin jatkuvasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit on kyllä kevään ihanimmat kukat ! Heti tammikuusta yleensä aletaan ostamaan niitä kotiin :)

   Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)