Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Työhuoneen kevätpuunaukset

Keväisin iskee kauhea siivous ja sisustusvimma!

Olen siivoillut keittiön kaappeja imurin kanssa ja pyyhkinyt ovet ja listat. Ikkunoiden pesukelejä odotellessa.


On se muuten kumma kun jonkun paikan saa melkein valmiiksi se jää sellaiseksi, melkein valmiiksi, melkein ikuisesti. Tämä työhuone on siitä hyvä esimerkki. Listat ovat edelleen maalaamatta miltein vuosi huoneen "valmistumisen" jälkeen. Teipitkin ovat tapetin suojana katonrajassa..


Tämä huone on vähäisestä käytöstään huolimatta yksi ihanimmista. Lattiat muuallakin olisi tarkoitus maalata samalla tavalla kunhan ehditään.


Eniten tässä huoneessa olen viettänyt aikaa hää-juttuja näperrellen, ja koulutehtäviä tehden. Ne ovat molemmat mennyttä aikaa mutta kyllähän täällä laskuja makselee.

Työtuoli on uudehko hankinta jonka löysin netistä. Maalaus on vielä kesken ja istuinkin on päällystämättä, mutta johan siinä istuu vaikka ei ihan priima vielä olekkaan.Aikaisemmin olohuoneessa ollut lasivitriini siirtyi työhuoneen valmistuttua tänne, vähän odottelemaan lähtöään myyntiin. Itseasiassa sitä nyt tässä huoneessa katsellessani olen tullut myynnin suhteen toisiin ajatuksiin.. Tässä huoneessa monet huonekalut ovat vielä uustuotantoa ja vaihtoonhan nämä menee sitten aikanaan, mutta nyt kaappi sopii tänne kivasti. 


Työhuoneen seinällä oven molemminpuolin ovat sukumme hää-kuvat esillä. Vanhemmat, isovanhemmat & isoiso vanhemmat.


Kaapin päällä on mummoni tekemä ja meille lahjoittama enkeli. Pienenä tyttönä aina mummon luona tuli leikittyä ja ihasteltua tätä ja muutamaa muuta enkeliä. Viimeksi kun kävimme mummolassa antoi hän enkelin meille kotiin. Enkeli vartioi nyt vitriinin päällä ja näkyy sieltä kauniisti eteiseen.


Nyt lähden rymsteeraamaan kirjastohuonetta sillä Petri on näillä näppäimillä tuomassa sinne huonekalua jota olen etsinyt jo vuoden päivät. Soitti juuri ja sanoi että "nyt löytyi sellainen helmi, tämä on niin hieno" ja kertoi pitkät pätkät huonekalun historiasta. Palaamme siis tähän kaunokaiseen pikimmiten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)