Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Huonekalulöytöjä

Vitsit! Materialisti täällä hihkuu ja intoilee! Tai romuisti, vanhan tavaran rakastaja.
Meillä on suunnitelmissa hankkia vielä vähän kaikenlaista tarpeellista. Haemme netistä oikeastaan tiettyjä esineitä kokoajan. Nyt kävi tuuri ja yksi pidempään etsimistäni huonekaluista löytyi. Kirjastohuoneeseen kirjahylly.


Tuo meille sopimaton lamppukin saatiin vihdoin tässä rytäkässä alas katosta. Kaapin tuunaus lähti siitä että kaikki vetimet, ovet, laatikot irrotettiin ja maalattiin erikseen.

Homma on vielä kesken, mutta hyvältä alkaa näyttää!Perjaatteessa kaapissa ei ole mitään vikaa näinkään, mutta meille se ei sopinut tämän värisenä.

Säilytystilaa kaapissa on enemmän kun riittävästi, ja se tärkein ominaisuus, kirjoja saa hyllyyn riittävästi ja lasiovien taakse näkyviin.


Kaappi on laadukas ja erittäin siistissä kunnossa. 
Taas edullinen löytö. Kyllä se palkitsee kun bongaa yhtäkkiä kauan etsimänsä sopuhintaan. Tämä haettiin tunti löytämisen jälkeen heti kotiin :)


Valmis lopputulos varmaan ensiviikon aikana sitten blogiin esittelyyn.. Ainiin, ja ne muutkin huonekalu ostoksemme.. niillekkin pitäisi tehdä pieniä maalaus ja vahaus käsittelyjä.

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)