Kansakoulumme

Kansakoulumme

tiistai 3. toukokuuta 2016

Tervetulleeksi kesä

Mentiin keväästä kesään miltein yhdessä yössä!

Ihana kesäinen fiilis ja lämpö. Tarkenee jo sisälläkin :)


Etsin alkukeväästä isoa Arabian astiastoa. Sellaista melko täydellistä astiastoa kaikkine osineen. Etsintä meni  hetkeksi jäihin koiran hankinnan takia. Samoin ruokaryhmä ja kirjahylly etsinnät ovat nyt pannassa. Kohta päästään taas huonekalukauppoja vääntämään, toivon.


Tehtiin viikkosiivousta pikkeuksellisesti jo  tiistaina koska huomenna alkaa viikonloppu! Vasta maanantaina töihin taasen, ihana pitkä vapaa.


Viikkosiivouksesta innostuneena vaihdoin kesätekstiilit. Siniset raikkaat.

Mattoja vähän ikävöin mutta Neva the Napukka ei arvosta. Pissii surutta vähän jokapaikkaan, joten matot on ja pysyy jemmassa.
Ilta-aurinko porottaa saliin koko illan. Kesällä kyllä lämpenee ihan kohtuullisesti mutta kaunis valo.Meillä olisi heppa ja puutarhajuttuja kerrottavaksi. Laittelen niistä juttuja tässä vapaiden aikana. Nyt nautitaan lämmöstä. Nevasta sen verran että hyvin on kotiutunut. Peruskoulutus on hyvällä mallilla ja hienosti istuu ja menee maahan käskystä, osaa odottaa ruokaansa, ja sisälle pääsyä. Ulkona tekee mitä haluaa, tulee jos jaksaa kun luo kutsutaan. Omapäinen ja tuittupäinenkin tyttö on. Vihtori rakastaa kuin omaansa, eikä koirien välillä ole ollut yhtään mitään skismaa.

Nevan yksinolo on mennyt ihan mallikaasti muutamaa telkkarijohdon tuhoamista lukuunottamatta. Puuhailee omiaan ja ainakaan toistaiseksi eroahdistuksen merkkejä ei ole ollut ilmassa.

Kesäihottumakausi on hevosten osalta alkanut, mutta tänävuonna olemme taas aseistautuneet kunnolla ihottumaa vastaan - palataan siihen!

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)