Kansakoulumme

Kansakoulumme

lauantai 25. kesäkuuta 2016

Juhannus 2016!

Tämä juhannus oltiinkin sitten kotona! Oikein ihana päivä oli. Kuuma ja kostea. Hevosten kanssa tuli puuhailtua kaikenlaista ja tallihommat tuli tehtyä oikein viimesen päälle.


Juuri eilen Petrin kanssa puhuttiin etten ole tainnut ikinä meidän aikana tehdä ihan tavallista täytekakkua. Kakkuja olen kyllä tehnyt, mutta ne on olleet sellaisia vähän haastavampia erikoiskakkuja. Nyt yhteisestä toiveesta tein kinuskikakun juhannuskakuksi. Mansikkakakku olisi ehkä ollut juhannuskakuksi se perinteisesmpi, vaan kun halusimme kinuskia tein kinuskia. Mansikoita herkuteltiin sitten erikseen ja yhdessä kakun kanssa.


Kun ei ole isoa porukkaa syömässä kakkua ei koskaan tehdäkkään isoa kakkua.Minulla on ihan pieni kakkuvuoka jossa tykkään tehdä pieniä kakkuja kahvipöytään. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä, mutta ei se viikko kaupalla jääkaapissa parane, niimpä on parasta, että se myös loppuu nopeaan.

Tässä mansikka mittakaavana


Suklaakakkupohja mansikka kerma täytteellä. Tosi hyvää oli!


Edelleen töistä tulee kiitoslahjoja lapsilta kuluneelta kaudelta. Valkoinen lilja on yksi kukkalahja lapselta. Työstä puheen ollen, sain uuden työpaikan joka alkaa heti lomien jälkeen elokuussa. Aluksi olin aika haikein mielin, mutta nyt haikeus on jo muuttunut iloksi ja odotan uutta innolla!


Olen niiin tyytyväinen viimeaikaisiin remonttimuutoksiin.. Kerron niistä huomenna heti lisää kuvien kanssa! Meillä on kohta niin ihanaa täällä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)