Kansakoulumme

Kansakoulumme

lauantai 18. kesäkuuta 2016

Keittiön uusi hylly


Ostin viime viikonloppuna uuden vihreän-harmaan hyllyn keittiöön. Meinasin sitä ruokapöydän yläpuolelle, vaan kun en koskaan mittaa asioita ennen ostoa enkä mittaa vast edeskään ei hylly sopinut sinne minne sen piti sopia. Hylly oli kuitenkin ihan keittiön hylly eikä sovi mihinkään muualle tuumasin sille heti uuden paikan. Ikkunan yläpuolelle. Hyllyyn kuuluu vielä tanko joka on tupajumiepäilyn takia ylkosäilytyksessä. Itse hyllyssä ei ollut yhtään reikiä mutta tangossa niitä oli enemmänkin.


Pimeitä kuvia ja pimeä sadesää.
Näistä kuvista huomaa että Petri on ollut kiireinen tai vähän laiska sillä vetimet puuttuu edelleen penkistä ja muutamasta laatikostosta...


Kalleimpia arabia kannujamme ei uskalleta laittaa hyllyyn, etteivät vaan tule sieltä alas. Salin vitriini pitää niistä paremmin huolta. Äitini kirppiskuormassa huomasin lotta kahvikupin ja alulautasen. Soitin hänelle ettei vaan vie niitä kirpputorille, meillä olisi koti yhdelle lotta setille, tai vaikka useammallekkin. Pala arvokasta suomen historiaa ei saa kaupata kirpparilla. Terveisiä vaan äidille, kuppi ei ole vielä löytänyt uuteen kotiinsa ;)


Pari viikkoa ja aloitan kuukauden kesäloman. Kesällä olisi tarkoitus kunnostaa näitä vanhoja ikkunoita. Vähän olisi kittiä ja pellavaöljymaalia vailla.
 

Kirjoittelen tässä myöhemmin keittiön käyttökokemuksista kun siitä paljon kysellään, että miten ikea keittiö toimii ja kestää. Kestävyydestä on sinänsä vaikea sanoa, kun on verrattain uusi keittiö, mutta toimivuudesta senkin enemmän.


2 kommenttia:

  1. Hih, mahtavaa, että joku muukin ostaa kalusteita ilman, että mittaa niitä. Mä oon aina mittaillut hyllyt sun muut vain silmämääräisesti ja sitten onkin tullut huomattua, että oho... Isäntä on vähän yrittänyt opettaa mittaamista, mutta välillä mennään silti fiiliksen mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samat sanat 😀 Kyllä ne tavarat aina johonkin passaa! Meilläkin kyllä petri mittailee, mutta jos minä olen puikoissa niin...

      Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)