Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kauniita unia!

Huonekateus iski. Hitto että tuli hyvä vaikka ihan itse sanonkin. Tapetti oli ihan nappivalinta. Tapetti on suomalaisen papetitapetti malliston tapetti. Mallisto kulkee nimellä Vanaja. Suosittelen tsekkaamaan sen jos vanhat perinteiset paperitapetit kiinnostavat.

Minusta on tullut paljon rohkeampi tapettien suhteen. Niimpä nytkin menin ja ihastuin tähän kukkakuvioon ihan täysin. Pönttis nurkkausta meinaan vielä vähän maalailla vaaleampaan suuntaan.. Muistelin että meillä olisi yksi maali kellarissa valmiina..

Huoneeseen tuli meidän huoneesta vanha sängyn pääty. Runkoa ei laitettu koska se ei enää ollut iha  priimakuntoinen.


Vanha lipasto jonka kunnostin taannoin pääsi nyt vierashuoneeseen yöpöydäksi ja säilytystilaksi. Lipaston paperoiduille laatikoille tulee vieraille valmiiksi pyyhkeet ja tossut. Lakanat ja muut tärkeät säilyvät tässä käyttövalmiina suoraan huoneeseen. Yöpöydälle aina myös muutama tuore kukka. Tärkeitä juttuja että tulee rauhallinen ja viihtyisä tunnelma.Tämä tapetti jäi heti kummittelemaan mieleeni kun oltiin käyty tapettikirjoja kahlaamassa.. Ja aina siinä käy niin, että joku vain iskee ja muut ei enää tunnu missään.


Pönttis on vielä maalaamatta kun siihen soveltuva maali on vielä kaupassa. Toivottavasti Biltemasta löysyisi joku hyvä, sillä siellä olisi hinnat kohdillaan.


Peili odottelee vielä seinälle pääsyä. Miltä olisikaan tämä huone näyttänyt ruskealla viilu ovella?? Kyllä ovet kruunavat kokonaisuuden ihan täysin.


Haluaisin ehkä itse nukkua muutaman kesälomayön täällä.. Kun saan sinisen räsymaton pesukoneesta huoneen lattialle se on just sellainen kammari mikä unelmissani pitikin. Jos täällä ei nuku hyvin, ei sitten missään. Sänky ei ole antiikin aikaa ja superhyvä jenkkisänky joten siitäkään ei pitäisi jäädä hyvät unet kiinni. Ehkä uuden huoneen myötä vanhempani jaksavat meillä remontoida jatkossakin yhtä ahkerasti kuin tähän asti;)

Kesälomalla ollaan, joten juttua tulee tasaseen tahtiin, palataan taas!

9 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaan näköistä, todellakin näyttää onnistuneelta :)

  VastaaPoista
 2. Huokaus. Ei muuta sanottavaa. 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milteipä ekaa kertaa ikinä olen sitä mieltä että huoneesta tuli parempi mitä odotin. Aina yleensä osaan nähdä lopputuloksen mutta nyt kun näin olin itsekin vähän yllättynyt! Kyllä tulee sängyllä pötköteltyä kirjojen parissa... Ei haittais nyt vaikka muutama sadepäiväkään ! ☺️

   Poista
  2. Näyttää kyllä niiin houkuttelevalta vierashuoneelta. Tuollainen kun olisi itselläkin mahdollisuus vieraille tarjota, niin ai että. Kyllä tuolla kelpaisi nukkua.

   Poista
 3. Ihana. Eiköhän taas jatketa yhteisiä remppahommia 👍 odotan innolla seuraavaa yökylä visiittiä.

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis tapetti ja koko huone! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Mallisto oli ihan uusi tuutavuus meille.. Havittelen mallistosta kukallista tapettia meidän kirjastohuoneeseen, joss vielä tänä kesänä ehtisi tapetoida senkin ☺️ Tapetointi on niin palkitsevaa kun tulosta syntyy vuota vuodalta!

   Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)