Kansakoulumme

Kansakoulumme

lauantai 26. marraskuuta 2016

Iso yllätys

Meille niin iloinen ja onnellinen yllätys tuli heinäkuussa. Saamme kevätvauvan vuonna 2017!

Blogin piti tosiaan olla aktiivinen, vaan ei oma olo ole sitä sallinut. Tänäänkin aamulla on kaksi kertaa halittu vessanpönttöä vaikka raskaus on jo reippaasti yli puolenvälin. Tänään olen kuitenkin päättänyt että oman jaksamisen mukaan laitan joulukoristeita kotiin ja siivoan ja puunaan remonttipölyjä. Remontti ei ole läheskään valmis, mutta siivoan muusta kodista remonttitarpeet pois. Paikallistetaan remppa vauvanhuoneen ja kylpyhuoneen puolelle.

Arvaatte varmaan kuinka sisustushammasta kolottaa?? Vauvan huoneen sisustus ja tapettivalinnat on pitkälti tehty. Pinnasänkykin jo odottelee kasattuna uuteen huoneeseen pääsyä.

Pinnasängyksi etsin pitkään sopivaa. Ei mitään tavallista, pitää olla näyttävyyttä. Vauvan huone sisustetaan aikuiseen makuun muuhun kotiin sopivaksi.


Täydellinen löytyi sitten netistä. Uutena olisi ollut aivan liian kallis. Nyt puhutaan jo reippaasti yli 600€ pinnasängystä, mutta käytettynä ja siistissä kunnossa ostin tämän 170€ hintaan!

Pinnasänky on Mamas & Papas merkkinen. Laadukas ja erittäin painava pinnasänky. Ei todellakaan kaadu edes taaperon roikkuessa reinoissa. Sänkyyn kuuluu myös ihanat lapsen sängyn osat joten sen saa vaihdettua isommallekkin nukkujalle tarvittaessa. Minä niin tykkään tästä pinnasängystä <3


Pinnasänky on kokonaan täyttä puuta joten kolhuja on myös mahdollista paikkailla.
Tähän hommaamme helmalakanan, katosverho jo odottelee paketissaan, ja torkkupeitto.

Tarvikkeita vauvalle on jo kovasti kasaantunut. Varmasti tulee esiteltyä täälläkin lisää vauvan tarvikkeita kunhan saadaan remppahommia pois edestä ja tavaraa paikalleen.

Sukupuolen jo tiedämme, mutta jääköön se arvoitukseksi täällä syntymään asti :)

Palaan pikapuoliin joulujuttujen kanssa. Piparkakkutaikinatkin odottelee jääkaapissa leipojaa :)

7 kommenttia:

 1. Onnea ja voimia odotukseen. Toivottavasti jaksat kirjoitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan voin todella huonosti 2 kk ja jouduin olemaan pitkällä sairaslomallakin. Vieläkin huonovointisuus vaivaa, mutta töissä onneksi pärjäilee. Kirjoittelen kyllä varmasti jatkossa tiheämmin. Muutama kuukausi äitiysloman alkuun, sitten sitä vasta onkin aikaa kirjoitella 😊

   Poista
 2. Oi ei, onnea! Meilläkin kävi haikara ja kevät vauvaa täälläkin odotellaan! Meillä la maaliskuussa. Mulla oli myös alkuun kamalan huono-olo, joka jonkun rv10 jälkeen helpotti, mutta nyt on tullut jälleen lievää pahaa oloa aamuisin. Väsymystä on kuitenkin enemmän tai vähemmän koko ajan. Tosi kaunis pinnasänky ja niin teidän tyyliin sopiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onnittelut myös sinne! Maalisvauvaa täälläkin odotellaan. Kivaa, tietää että siellä on ainakin yksi jota vauvahöpinät kovasti kiinnostaa kun on ihan massa elämäntilanteessa sitten ☺️ Joo.. mulla meni se alku kyllä ihan pahimman kautta ja olin täysi vuodepotilas miltein 2kk.. nyt sentään pahoinvointi pysyy jotenkin kurissa kun pitää tietyt rutiinit yllä.

   Poista
  2. No mehän ollaan sitten ihan samoilla viikoilla! Juu, kieltämättä viimeiset kuukaudet ovat menneet vauvahuuruissa, ja niistä on kiva lukea! Eräällä ystävälläni oli molempien lastensa koko raskausajat pelkkää pahoinvointia, vasta parisen viikkoa ennen laskettua-aikaa pahoinvointi loppui. Toivottavasti sulla ei niin ole.

   Poista
 3. Paljon onnea ja iloa kevätvauvan odotukseen! Meilläkin on kaikki kolme lasta syntyneet keväällä, se on kiva aika saada vauva, kun on kesä tulossa ja valoa ja lämpöä! :) Täälläkin koettu pahoinvointia pitkään, kolmannessa raskaudessa loppui viikolla 25, mutta loppui sentään :)

  Aivan ihana vauvansänky teillä! Meillä ollut kaikilla lapsilla Ikean pinnasänky ja kovasti täällä odotelen, että saadaan nuorimmaiselle hankittu vanha päästävedettävä puusänky kunnostettua, niin päästään tuosta Ikean sängystä eroon.

  Mukavaa ja stressitöntä joulunalusaikaa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on onneksi helpottavaa kun on löytänyt kohtalotovereita jotka on kärsineet pahasta pahoivoinnista pitkään. Olen minäkin niitä päästävedettäviä torista kyttäillyt silloin tällöin jos osuisi kaunotar kohdalle niin ostettaisiin odottelemaan. Muistelenkin lukeneeni että teidän muilla lapsilla on jo puusängyt ostettuina. Samoin ihanaa joulun aikaa teille, nyt saatte nauttia uudessa kodissa ensimmäistä joulua :)

   Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)