Kansakoulumme

Kansakoulumme

lauantai 17. joulukuuta 2016

Joulutunnelmaa

Meillä on joulutunnelmaa siroteltu kaikkiin huoneisiin. 


Talolyhdyt ovat tänä jouluna löytäneet paikkansa kirjastohuoneen pöydältä. 


Sohvalla on kaikki vähän hujanhajan. Miksei olisi, siinä on taas köllötelty eikä sitä tarvitse kokoajan olla tyynyjä pöyhimässä. 


Tonttupartio otti käytännönsyistä vartiopaikakseen pianon päällystän. Vanhemillani Neva neiti nimittäin nappasi olohuoneen pöydällä olevan riisipeppuisen tontun ja kuskasi sitä onnellisena suussaan. Onneksi sain tuholaisen kiinni ennen  kuin tonttu sisuksineen oli tyhjätty. Tällä neidillä ei kauan lelujen hajottamiseen aikaa tuhlaannu. :)Me voidaan ylpeinä kertoa että kotimme sähköpatterit ovat edelleen kylminä. Ilmalämpöpumppu pitää salin lämpimänä ja pönttöuunit hoitavat muiden tilojen lämmityksen kiitettävästi kunhan jaksaa kantaa puuta sisälle.Joka puolella jotain katsottavaa. Sisustusfilosofiani mahdollisesti. :)

3 kommenttia:

 1. Jee, teillä on ilmalämpöpumppu! Se on kyllä mieletön säästö sähkölaskuihin. Meilläkään ei ole tarvinnut pattereita laittaa päälle, kylppärin ja wc:n lattilämmitykset ovat kyllä päällä, mutta niissä tiloissa ei muuta lämmitystä olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille asennettiin heinäkuussa! Pitää katsoa sitten miten alkaa säästää. Nyt tosin on ollut paljon kylmempi syksy kun viime vuonna! 😊

   Poista
 2. Kauniita jouluisia kuvia! Ihana pönttöuuni <3

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)