Kansakoulumme

Kansakoulumme

maanantai 23. tammikuuta 2017

Veranta odottaa kevättä!

Viikonloppuna Petri siivosi verannan. Vein kynttilää ulko-oven vieressä olevaan lyhtyyn ja kun menin eteisestä verannalle jäin suu auki seisomaan oviaukkoon niin että sormeni jäi oven väliin oven tullessa perässäni kiinni :D Se voi kertoa iloisen yllätyksen määrän, kun pyytämättä toinen tekee toisen hyväksi. Enkä tarkoita etteikö meillä siivottaisi yhdessä, mutta kyllä minä yleensä enimmäkseen vastaan siivouspuolesta, olenhan myös enemmän kotona. Nyt kuitenkin kun oma fyysinen jaksaminen ei ole ihan entisenlaista olen saanut paljon apua kotihommiin.

Kesällä ostettuani uuden ruokaryhmän vanha siirtyi verannalle


Tässä ollaan ajateltu vauvaa nukuttaa. Voi olla rauhallisin mielin. Verannalle ei luonollisesti tuule, ötökät eikä eläimet pääse vaunuihin, mutta ulkolämpötilaa vastaavat olosuhteet löytyy kuitenkin.


Odotellaan jo innolla keväisiä ilmoja. Päästään verannalle nauttimaan lämmöstä!


Ikkunat on ihan huurussa kun ilmat ovat niin vaihtelevia. Välillä on ikkunat jäässä kun on paljon pakkasta, sitten onkin taas plussaa ja reilusti ja ikkunat auringon lämmössä sulavat.


Vielä puuttuu ne ristikot ikkunoista. Hitsi, se taitaa olla minulle liian haastava projekti. En oikein hallitse sirkkeliä enkä uskalla nyt opetella, haluan pitää kaikki sormet tallessa :) Jos vaikka Petri ehtisi jossain vaiheessa siihen askareeseen. Kumma kyllä täällä oppii kärsivälliseksi. Keskeneräisyyttä todella oppii sietämään kun asuu tämän kokoisessa talossa. Aina on joku paikka kesken ja se pitää vaan sietää. Meillähän on koko yläkerta vielä ihan alkuperäiskuosissa. Siellä siis riittää vielä hommaa vuosiksi, uskoisin!


2 kommenttia:

 1. Koska verannan ikkunat saa ne ristikot? ;) Tehkää ennen vauvaa, syntymän jälkeen aika ei riitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me
   Kyllä ehditä ennen syntymää edes hyvällä tahdolla. Vielä on muita remonttiprojekteja niin kesken. Ikkunatistikot on onneksi kosmetiikkaa verrattuna näihin isompiin remontteihin niin se sitten aina siirtyy tarpeen mukaan hamaan tulevaisuuteen :)

   Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)