Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Vitriinikaapin muutostyöt

Petri kävi hakemassa Tampereelta 35€ ruskean lasivitriinin. Vitriini on mahdollisesti tarkoitus laittaa uuteen kylpyhuoneeseen kun saadaan se valmiiksi. Pyyhkeiden säilyttämiseen vähän vitriiniä meinasin, mutta saapi nähdä, sinne voi tietysti laittaa monen moista.


Muutostyöt aloitettiin maalaamalla ensin kaapin puuosat pariin kertaan. Hyllyt päällystin dc-fixillä sillä ne olivat lastulevyä. Kaapin takaseinän halusin ehdottomasti tapetoida. Sai kaappiin jotakin mielenkiintoista kontrastia. Tapetti löytyi omista varastoista, tätä tapettia löytyykin vain yhdestä tilasta meidän kotoa, yläkerran vessassa. Ei olla ostettu tätä itse vaan on vanhan asukkaan peruja, mutta todella pidän tästä kuosista!Alla kuvat vielä työvaiheista. Ei voi kun taas ihmetellä miten voi kalusteen ilme muuttua maalilla.Lasit jätin teippaamatta. Muistelin että isäni sanoi että lasien päälle voi surutta maalata. Lopuksi skraballa vain rapsutus ja maalit lähtevät laseista siististi. Ajattelin että nyt on sen verran edullinen kaappi että uskaltaa kokeilla näinköhän ne maalit irtoaa. Hyvin kävi, tosi helppo homma ja siisti tuli kaikin puolin. Teippaaminen onkin tosi ärsyttävää hommaa joten mielellään jätän sen jatkossakin tekemättä.


Eikös tullutkin aika 90-lukulaisesta meidän kotiin paremmin sopiva kaluste edulliseen hintaan. Kyllä pieni vaivan-näkö aina kannattaa! :)

2 kommenttia:

  1. No kyllä kannatti! Tosi kätevää, kun ei tarvitsekaan teippailla noita lasiruutuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Tossa olisi ollut kyllä sen verran monta ruutua teipattavaa ettei ihan heti välttämättä olis jaksanut koko hommaan edes ryhtyä 😅

      Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)