Kansakoulumme

Kansakoulumme

tiistai 28. helmikuuta 2017

Baby shower

En ole mikään yllätysjuhlien fani. Näimpä olin ilmoittanut että en välttämättä halua Baby Shower juhlia  - vauvakutsuja. Ystäväni kuitenkin kysäisi tavatessamme, että haluaisinko jos tietäisin milloin juhlat ovat. Se kuulostikin ajatuksena kivalta, että ei yllätysjuhlia vaan kaikille yhteisesti sopiva päivä johon voi valmistautua ja siivota remonttipölyt!!


Äidilleni esitin toiveen että jos jossainvaiheessa joku kysyy tarvittaisiinko jotakin vauvalle niin pentikillä olisi ihana kudottu norsu jonka vauva haluaisi :D No, sieltähän se norsu tuli sellofaanissa <3 nyt köllöttelee kehdossa odottaen pientä rutistajaa


Vaippakakku on vielä kokonaisena vierashuoneen pöydällä. En raaski vielä purkaa sitä pois. 

Ihanaiset naiset toivat kaikki tullessaan herkkuja pöytään. Itsekkin leivoin jotain pientä tarjottavaksi ja niin me sitten brussiteltiin useampi tunti.

Kiitos kaikille panostaneille ja mukana olleille :)<3 oli oikein mukavaa nähdä kaikkia vielä ennen vauvan syntymää. Meillä remontit etenee nyt hyvää vauhtia. Petri on iltaisin puuhannut jo vähän vauvanhuoneen kimpussa, ja innolla odottelen että saisin sieltä ottaa kuvia sisustamisesta nyt puhumattakaan. Kaikki tavarat odottelevat sitä omaa paikkaansa. Vaatteet on kaikki pesty ja viikattu vaatekaappiin joka on tällä hetkellä salissa odottamassa siirtoa valmiiseen huoneeseen.

Aikaisemmin toivottiin postausta sairaalakassin pakkaamisesta, kirjoittelen siitä ihan pian, senhän pitää olla jo valmiina!

3 kommenttia:

 1. Mullakin oli viime lauantaina babyshowerit, yllätys sellaiset. Liikutuin mielettömästi, että ystävät näkivät vaivaa järjestää sellaiset. Mä en myöskään millään raaskisi purkaa vaippakakkua, se on niin soma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kiva että sait myös juhlat! Mun onkin pitänyt kysyä että mikä on sinun blogin osoite? 😊

   Poista
  2. Voi, ei mulla ole blogia... on pitänyt monesti aloittaa, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi. Instassa voi seurata emmi.kivikoski 😊

   Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)