Kansakoulumme

Kansakoulumme

tiistai 14. helmikuuta 2017

Kylpyhuoneremonttia

Remontti etenee, onneksi. 5 viikkoa laskettuun aikaan ja olen jo jäänyt kotiin odottelemaan vauvan tuloa. Jäin vähän varkain, kroppa ei kestänyt päiväkotityötä loppuun saakka, mutta ihan hyvillä mielin kuitenkin, vauva on tärkein.

Meidän vauvanhuone on edelleen aivan täysi hävityksen kauhistus. Siellä on seinät auki, lattiat auki, ovi irti, tapetit laittamatta, lattiat maalaamatta, listat laittamatta, u name it! Kylppäriremontti kaikkine tarvikkeineen on levittäytynyt niin laajalle ettei vauvan kammarille ole voinut erikseen tehdä mitään remonttia. Ensin kylpyhuone valmiiksi. Ne jotka minut tuntee ovat kysyneet jo moneen kertaan että "miten voit olla noin rauhallinen?" en oikeasti osaa vastata koska en tiedä. Täytyy vaan tosiaan toivoa että vauva ei tule kauheasti ennen sovittua päivää, muuten voi olla että hänelle ei ole tilat valmiina.Kylpyhuone on kuitenkin hypännyt isoja harppauksia siitä lähtötilanteesta. Laitan sitten kuvat ennen ja jälkeen kun saadaan kokonaan valmiiksi. Muovitapetti ja persikanväriset laatat on tipotiessään.


Paneelit tulevat noihin laatattomiin kohtiin


Tähän tulee lavuaari ja wc pönttö


Vauvan hoitoöydän nurkkaus paneloidaan myös


Nevalla on tänään ystävänpäivänä 1v syntymäpäivät! Paljon onnea Neva, vielä hetken meidän perheen nuorimmainen, muttei kyllä enää edes pienimmäinen :D


 <3


2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)