Kansakoulumme

Kansakoulumme

torstai 30. maaliskuuta 2017

Kylpyhuone

Ammetta vaille valmis. Saatiin vedet kylpyhuoneeseen eilen jolloin oltiin jo vauvan laskettu aika ylitetty. Viime tippaan siis meni, mutta tänään pääsin suihkuun keskikerrokseen ihan ensikertaa, olipa ihana lotrata!


Ihana valo tulvii tuolta vauvanhuoneen isosta ikkunasta! Vauvanhuoneessa on kanssa yksiä talon hienoimpia ja isoimpia ikkunoita. Tästä tuli muuten ihan superkäytännöllinen juttu nyt. Jotenkin on lyhentynyt puolella tuo matka mitä pitää kävellä meidän makuuhuoneesta olohuoneeseen jne! Nyt tästä vaan suitsait sukkelaan pääsee jo suoraan olohuoneeseen ja siitä taas eteenpäin.


Olohuoneen ovelta kuvattuna näkymä näyttää tältäVauvan huoneen puolelta hoitopöytä


Viisto katto kertoo, että yläkerran portaat menevät tästä. Yläkertaa ajateltiin vähän laittaa kuntoon tässä kesällä. Sieltä pitäisi tavarat järjestellä paikalleen ja maalailla. Maalailusta ja remontista ei oteta kyllä mitään stressiä, mutta jos saataisiin vaikka siivottua siellä.


Hyllylevy pitäisi vielä vahata pöytälevyn kanssa samansävyiseksi. Vähän meinaa kisaväsymys iskea eikä jaksaisi enää näitä viimeisiä juttuja. Muuten loppuraskaus on ollut kyllä helpointa aikaa. Jaksaa niin hyvin tehdä kaikkea ja välillä on tunne ettei edes olisi raskaana. Nyt mennään jo yliajalla, mutta olo on edelleen mitä mainioin. Mikäs tässä on odotellessa kun on niin kauniit ilmatkin ja mukava olo puuhastella pihalla ja sisällä.


Uskon että tästä tuli oikein käytännöllinen ja kiva kokonaisuus. Aika näyttää, mutta nyt vaikuttaisi että kaikki toimii oikein kivasti. Ikkunaahan tässä kylpyhuoneessa ei ole lainkaan, mutta vaaleilla väreillä valoa saatiin mukavasti. Ovien ollessa auki on kylpyhuone ihan valoisa kahden kulun ansiosta.

7 kommenttia:

 1. Kyllä tuli onnistunut lopputulos! Sopii täydellisesti teidän talon henkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä on omaankin makuun just hyvä! ☺️ Kelpaa vauvaa kylvetellä tuolla sitten, ja lattialämpökin löytyy toisin kun tuolta kellarin hyrrrrrrr kylmästä pesuhuoneesta 👍🏼

   Poista
 2. Oih, näyttääpä tosi kauniilta ja toimivalta! <3 Suihkutilan lattialaatat on hienosti ladottu ja seinälaatat onkin hyvin samanlailla, kuin meidänkin kylppärissä. Upea kokonaisuus! :)

  Aurinkoisia kevätpäiviä ja iloa loppuodotukseen! Jään innolla odottamaan vauvauutisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Täällä tosiaan odotellaan edelleen! No, ei se vauva voi enää kovin kauaa mahassa asustaa, kohta hän syntyy joka tapauksessa ☺️

   Poista
 3. Mistä tuo peilikaappinne on ja onko siinä valoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peilikaappi on Ikeasta ja siinä ei ole valoa. Valaistus laitettiin kattoon pelkästään ja jätettiin pois peilistä 🙂

   Poista
 4. Ihanan valmiilta näyttää. Meillä maalattiin vauvan syntymän päivänä vielä lattioita ja kaikki oli muutenkin enemmän tai vähemmän kesken, mutta hänpä halusikin syntyä etuajassa :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)