Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Vauvanhuone

Vihdoin. Nyt se on valmis. No okei, muutamat listat puuttu, mutta jos vauva päättää tulla niin pärjätään ilman ovilistojakin.


Voitteko uskoa. Tähän huoneeseen ei ole ostettu yhtään mitään uutta tauluja, vuodekatosta ja vuodetekstiileitä lukuunottamatta. Kaiken muun olen löytänyt netistä ja niitä tavaroita onkin sitten taas haettu pitkin eteläsuomea. Olen valjastanut noutokeikolle jopa siskoni, kun hän sattui olemaan lähempänä. :D

Vaatekaapin kaikkine sisusteineen (Korit, hyllyt, tanko ja kannakkeet) löysin netistä 40€!


Sänky on koko huoneen kaunein huonekalu epäilemättä. Se on niin uniikki. En koskaan ole saanut niin paljon yhteydeottoja tuntemattomilta ihmisiltä blogin tai instagramin kautta kuin tämän sängyn johdosta. On kyselty lähtisikö se vauvavuoden jälkeen eteenpäin hyvällä hinnalla, mistä tälläisen voi saada jne. Valitettavasti näitä malleja ei enää tehdä ja itsellekin kävi ihan mieletön tuuri kun tämän löysin ja sain omakseni. Ja sängystä emme varmasti luovu, tämä nimittäin on muunneltavissa lisäosiensa ansiosta ihan isoksi junioriksi asti.


Huoneessahan oli männyn väriset lautalattiat ja beigen väriset maalatut seinät. Tunkkainen kokonaisuus. Eilen lähinnä  äitini kanssa tapetoitiin kokonainen päivä. Viimeisen seinän kohdalla piti luovuttaa ja siirtää päävastuu toisille, ei vaan jaksanut enää nousta tikkaille uudelleen ja uudelleen.


Nämä  ihanat pyörillä kulkevat lelukopat löysin torista parilla kympillä. Taas ihan superlöytö. Nämä olivat juuri sellaiset mitkä myyjä toimitti siskoni työpaikalle, hän kun sattui olemaan siellä paljon lähempänä.. :)


Ovaaleihin kehyksiin olisi tarkoitus kehystää kuvat vauvasta kunhan saamme ensikuvat hänestä. Vuodetekstiilit ovat tosiaankin uutena hankittu. Katosverho on suomalaisen valmistajan, päiväpeite H&M homen ja laitapehmusteet ikeasta.


Vanha peiliovi on yläkerrassa kunnostettavana ja odottaa pääsyään tähän oviaukkoon kun on valmis. Tästä oviaukosta muunmuassa puuttuu vielä listat. Nyt tästä pääsee siis suoraan vauvan hoitopisteelle ja kylpyhuoneeseen. Ennen tässä ei ollut kulkua mihinkään. Yllätyshän oli silloin melkoinen kun alkuperäinen oviaukko ovineen löytyikin juuri siltä kohdalta mistä puhkaisimme kulun pesuhuoneeseen.


Divaanisohva haettiin naapurikaupungista, kerrankin kävi tuuri ja jotakin löytyi ihan läheltä. Divaanisohvasta maksoin kaikkineen 40€


Vauvanhoitopaikalta kuvattuna näkymä näyttää tältä, Tuolta oikealtahan on maton edestä kulku suoraan meidän makuuhuoneeseen. Vauvan ensikuukaudet vauva nukkuu tietysti kehdossa meidän kanssa samassa huoneessa. Kehto odottelee vielä salissa käyttäjäänsä.


Taidan kohtapuoliin tarttua vielä maalipensseliin ja viimeistellä muutamia paikkoja maalin kanssa. 

Hoitopöydälle sain kasattua jo hoitotarvikkeet valmiiksi.Alatason hyllylevy vielä puuttuu, siihen on ostettuna rottinkikorit, jotka nekin kaikki 7 kpl ostin netistä 20€Kylpyhuoneesta puuttuu vielä pönttö ja suihkukalusteet. Ne laitetaan heti kun budjetti antaa myöten, toivottavasti pian. Eihän tämä onneksi talon ainut vessa ole, joten mitään mahdotonta kiirettä asialla ei ole. Palataan siis siihen sitten, kun kaikki on valmista.


4 kommenttia:

 1. Niin kaunista! ❤ Ihastuttavat noi pyörälliset korit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä sitä tekee hyviä löytöjä kun etsii sinnikkäästi ☺️

   Poista
 2. Tosi kaunis vauvanhuone ja hoitohuone! <3 Hienoa, että saitte kaiken noin hyvää malliin ennen vauvan tuloa! Tsemppiä viime metreille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria ❤️ Aika viimemetreille tosiaan meni, onneksi masuvauva ei ole hermostunut edes kovasta työtahdista vaan on viihtynyt masussa hyvin. Nyt oikeastaan voi aikalailla ottaa levon kannalta loppuajan eikä isompaa urakkaa enää ole jäljellä. Jotain pientä laitettavaa nyt aina, mutta ei pidä ottaa stressiä. Kiitos, nyt alkaakin viimeiset viikot! 😧

   Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)