Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Poikamme kastepäivä

Poikamme syntyi 5.4

Eilen hän sai nimen, ja voi että hän on jo kasvanut. Niin nämä vauvat vaan nopeasti kasvavat. Nyyh!

Halusimme viettää ristiäisjuhlat kotona. Koko viikko siivottiin ahkerasti koirankarvaa kalusteista ja pestiin ikkunoita. Kaikki saatiin onneksi valmiiksi lauantain juhlaan ajallaan, vaikka kyllä paikkoja laitettiin kuntoon ihan viimemetreille asti. Siinä onkin ihan uutta haastetta aina keskeyttää meneillään olevat hommat vauvanhoidon ajaksi ja sitten tehokkaasti taas palata niihin uudelleen.

Kukat juhliin otin samasta paikasta mistä hääkimppunikin aikoinaan tilasin.


Kastepöydässä pienempi kimppuVauvan kastemekkoonkin tuli vielä ihanat pienet kukkasetKastemalja ja mekko ovat viimeksi olleet käytössä yli 18 vuotta sitten. Nyt taas uuden tulokkaan juhlassa mukana. Mekkoon on kirjaltu minun ja kaikkien sisarusteni nimet ja kastepäivät. Kastemaljassa on myös kaiverrukset päivämäärineen.


Pieni poikamme nukkui oikein tyytyväisenä veljeni sylissä koko kastetilaisuuden ajan tuttia syöden. Siskoni soitti virret pianolla.
Tarjottavista osan tein itse, voileipäkakut teki äitini ja kakku ja macaronsit tulivat ulkopuolelta.


Kakku oli kerrassaan ihana! Siitä tuli juuri sellainen kun toivoin, ja värikin oli juuri oikeanlainen vaaleansininen.


Ihania lahjoja ja kortteja poikamme sai muistoksi kastepäivästään.Poika sai myös suomi 100 juhlavuoden kuusen, se täytyy istuttaa pihalle johonkin hyvään paikkaan :)


Nyt alkaa arki rutinisoitumaan jo ihan hyvin, että pääsen varmaan bloggailemaankin taas pikkuhiljaa. Ihana vihreyskin tuli ulos yhdessä viikossa ja lämmöstäkin on saatu jo vähän nautiskella.

8 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat kaikenlaikkiaan. Itse sankari nautti selvästi puheensorinasta, musiikista ja sylittelyistä. Kasteen yhteyteen yhdistetty kodin siunaus kruunasi kauniin juhlan kauniissa kodissamme. Kiitos ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No kyllä, kaikki meni tosi hyvin ja mukava muisto jäi ❤️

   Poista
 2. Hienon nimen pikkuinen on saanut, onnea koko poppoolle!
  Olenkin odotellut hieman kuulumisia vauva-arjesta koirien kanssa:) Uskoisin, että karvakorvat ovat ottaneet uuden tulokkaan hienosti laumaansa.

  Terkkuja teille kaikille ja karvakorville rapsutukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maritta! Kirjoittelen tarkemmin tarinaa koirista ja vauvasta tässä piakkoin. Näin lyhyesti kuitenkin, tosi hyvin on mennyt, Vihtori on aivan entisensä, aika kummallista, mutta Vihtori ei ole muuttunut _yhtään_ 😀 toinen karvakorva on välillä vähän vauvaillut ja kellarista syönyt mm mun shamppoopullot kun en päästänyt häntä makuuhuoneeseen. Neva tietysti on vielä niin nuori koira että tekee välillä muutenkin pientä jäynää. 😊

   Poista
 3. Onpa teillä ollut kauniit juhlat! Oikein paljon onnea pienelle miehelle nimestä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä! Vähänkö alkoi tekemään mieli noita suklaamansikoita! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suklaamansikat on superhyviä, eipä
   Niitä montaa jäänytkään juhlista jäljelle 😋

   Poista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)