Kansakoulumme

Kansakoulumme

sunnuntai 20. toukokuuta 2018

vierashuone uudella järjestyksellä

Siinä on ollut totuttelemista, että tässä kodissa ei niin vaan vaihdeta järjestystä. Isot kalusteet on pääsosin siinä missä ovat eikä kalusteet asetu oikein kauniisti kun yhdellä tavalla. Onneksi on joitakin huoneita missä voi kalusteiden paikkaa vaihdella. Vierashuoneessa olikin sama kalustus useamman vuoden joten Petrikin suostui järjestyksen vaihtoon. Piano on jo jonkin aikaa ollut työhuoneessa, mutta siellä se ei pääse oikeuksiinsa. Piano tuotiinkin sitten vierashuoneeseen jossa sitä tulee varmasti enemmän pimputeltua.


Ihan kauhean likainen ikkuna! Pitää pestä kyllä ensi tilassa :D


Kävimme Nuutin 1v kuvauksissa Hämeenlinnassa. Kuvista tuli todella ihania, ja niitä on paljon esillä ympäri kotia niinkun meillä on tapana.


Vierashuone on muuten todella kätevä olla olemassa. Tosi moni tulee meille mielellään yöksi, ja on kiva, että on ihan oma paikka vieraiden asettua. Täällä on nukuttu itse kukin oikein hyvin. Petri nukkui vierashuoneessa pitkään viime syksynä kun perhepeti alkoi käymään ahtaaksi, ja kuulemma oli oikein hyvät unet.Ompa muuten ihanaa kun kesä alkoi ihan yhtäkkiä. Katselin juuri viimekeväältä ristiäiskuvia ja nyt jo kevät on paljon pidemmällä kuin viimevuonna tämän kuun lopussa. Jännä juttu, että vaikka lumet olivat maassa ennätyskauan ei se loppujenlopuksi vaikuttanut kevään tulon nopeuteen mitenkään. Lämpö tuli yhdessä yössä.

1 kommentti:

  1. Todella kaunis vierashuone! En yhtään ihmettele, että on innokkaita yövieraita, kun on noin ihanat puitteet! <3

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Olisi mukavaa, jos jättäisit myös nimimerkin kommentoidessasi anonyymisti :)